Szolgáltatások - minden, ami kutya

Ők azok – természetesen csak utánunk :) - , akik azért felelősek, mondhatni azért élnek és dolgoznak, hogy kutyusunk minél jobban érezze magát a bőrében, minél teljesebb életet élhessen. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal segítsük a kutyásokat, hogy ők (mi) miden információt, eszközt, segítséget, ételt, italt, ruhát beszerezhessenek, amire rövid- vagy hosszútávon szükségük lehet.

Állatorvosok

Kisebb-nagyobb balesetek, a kötelező oltások, negyedéves féreghajtások, elváltozások vagy szokatlanságok esetén forduljunk szakemberhez! A szájhagyomány útján terjedő praktikák, szomszédok tippjei akár még be is válhatnak, de a helytelen kezeléssel tovább is ronthatunk kutyusunk állapotán!

15552378181_94ebe34801_b.jpg

Állatpatika

Keverjünk csukamájolajat a vacsorájába! Vagy ne… Épp úgy, mint az állatorvosnál, minden esetben érdemes szakemberhez fordulni! Ha mégis a szomszédtól akarnánk elfogadni olyan gyógyszert, ami nekik is segített… Inkább ne tegyük!

images-3.jpg

Kozmetikusok

Szőrzet visszavágás, trimmelés, formára nyírás, karmok visszavágása… Ha esztétikus eredményt szeretnénk, ne kísérletezzünk vele otthon! Megfelelő kutyasamponról, könnyfoltok eltűntetéséről is érdemes megkérdezni egy profit!


24776647720_859789bc02_b.jpg

Üzletek / Webshopok

Van, amin nem spórolhatunk, ha kis kedvencünk biztonságáról, kényelméről van szó. Pórázok, hevederek, kutyaruhák, etetőtálak, stb., a megfelelő üzletekben elfogadható áron minőségi termékeket szerezhetünk be!

 

pa_shopping_med_hunden_karin_beate_nosterud.jpg

Kutya Fizioterápia

Betegség megelőzés, baleset után, műtétre való felkészítés vagy rehabilitáció... A fizioterápia - vagyis a természetes eszközök, módszerek gyógyászati alkalmazása - egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

fizio.jpg

Kiképzők / Kutyasulik

Kutya-gazdi együtt tanul. Kutyusunkat érdemes már kölyökkorától fogva kutyaiskolába járatni! Fontos a megfelelő szocializációhoz, a parancsok megtanulásához, az alapvető engedelmességi és társasági szabályok betartatásához!

dog-734689_960_720.jpg

Panziók / Napközik

Hová rakjam a kutyát, amikor dolgozom? Elutazok, és nem tudom magammal vinni… Sétáltassa meg valaki, mert nagyon nem érek most rá… Bármelyikünk találhatja magát hasonló helyzetben, szerencsére ma már mindenre van megoldás!

4903209928_ff87d58fd3_b.jpg

Kutyás sportok

Profi sportoló a kutyám! A legtöbb kutya szeret mozogni, és szükségük is van rá! Az, hogy ügyességi, engedelmességi, gyorsasági versenyeken, vagy esetleg labdás sportokban elérhet-e eredményeket, az pedig a jellemükön múlik, valamint rajtunk, hogy felismerjük-e!

australian_shepherd_blue_merle_agility.jpg

Jelentkezz

Kérjük az állatorvosi rendelők, állatpatikák, kozmetikusok, kutyaiskolák, napközik és üzletek tulajdonosait, hogy amennyiben INGYENES adatbázisunkban szerepelni kívánnak, a következő adatokat küldjék meg számunkra:

  1. Intézmény/ vállalkozás neve vagy tulajdonos neve
  2. Intézmény/ vállalkozás címe, telefonszáma
  3. Bejelentő (tulajdonos vagy alkalmazott) neve
  4. Bejelentő címe, telefonszáma
  5. Intézmény/ vállalkozás weboldala, e-mail címe, logója
  6. Nyitvatartás

Az adatokat a következő e-mail címre kérjük megküldeni: randevau@randevau.hu
A levél tárgysorában kérjük feltüntetni: Randevau névjegy