Hasznos információk

akutyakszuperman-jei.jpg

A kutyák Superman-jei

A legelkötelezettebb kutyabarátok. Önkéntesek és önzetlenek, akik annyira nem tudnak elmenni egy bajba jutott négylábú mellett, hogy az életüket is a megmentésükre tették fel. Amivel Mi segíthetjük a munkájukat, az elsősorban az, hogy minden körülmények között felelős gazdik vagyunk, és mint felelős állatbarátok, szükség esetén azonnal értesítjük őket!

szolgaltatasok.jpg

Szolgáltatások

Ők azok – természetesen csak utánunk :) - , akik azért felelősek, mondhatni azért élnek és dolgoznak, hogy kutyusunk minél jobban érezze magát a bőrében, minél teljesebb életet élhessen. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal segítsük a kutyásokat, hogy ők (mi) miden információt, eszközt, segítséget, ételt, italt, ruhát beszerezhessenek, amire rövid- vagy hosszútávon szükségük lehet.

kozosszorakozas.jpg

Közös szórakozás

Hová vihetem magammal a kutyámat, ha én akarok szórakozni – és hová, ha ő? Szerencsére akadnak olyan éttermek, kávézók, kisebb-nagyobb vendéglátó ipari egységek, ahol nem csak a fizetőképes vendéget, de annak négylábú kísérőjét is tárt karokkal fogadják. Ezeket gyűjtöttük Neked csokorba!