A kutyák Superman-jei

A legelkötelezettebb kutyabarátok. Önkéntesek és önzetlenek, akik annyira nem tudnak elmenni egy bajba jutott négylábú mellett, hogy az életüket is a megmentésükre tették fel. Amivel Mi segíthetjük a munkájukat, az elsősorban az, hogy minden körülmények között felelős gazdik vagyunk, és mint felelős állatbarátok, szükség esetén azonnal értesítjük őket!

Menhelyek

Új kutyust szeretnénk örökbe fogadni, vagy nem tudjuk felnevelni, sem pedig elajándékozni a meglévő(ke)t… A menhelyek tárt karokkal fogadnak Minket!

dog-1437540_960_720.jpg

Fajtamentők

Nagyon sok kutyus és kutyafajta köszönheti nekik a megmenekülésüket. Ha tudjuk, hogy milyen fajta kutyát szeretnénk, náluk biztosan találunk olyat, aki a társunk lehet!

images-10.jpg

Alapítványok

Akik igazán szívükön viselik a számkivetett négylábúakat… Ha örökbefogadáson gondolkodunk, hozzájuk is bátran fordulhatunk! Segítsük azok munkáját, akik pénzt és energiát nem sajnálva teszik szebbé az utcán talált kutyusok sorsát!

8055189719_8ec23ba520_b.jpg

Állatmentők

Baleset, állatkínzás… Az állatmentők mindenhol ott vannak (vagy legalábbis nagyon igyekeznek), hogy megmentsék a bajba jutott kutyusokat. Ha ilyesmit látunk, vagy tapasztalunk, azonnal szóljunk nekik!

dog-1286525_960_720.jpg

Ingyenes mikrochip leolvasó helyek

Ha elkószált kutyust találunk, így juttathatjuk vissza a legegyszerűbben a gazdijához. A mikrochip adatbázisában nem csak a gazdi neve, címe rejlik, hanem az állatútlevél, az ivartalanítás, oltások, illetve a kutyus gyógyszerezést igénylő betegsége is.

images-5.jpg

Jelentkezz!

Kérjük azon menhelyek, fajtamentő egyesületek, alapítványok, állatmentők, illetve olyan helyek, ahol ingyenes chipleolvasásra van lehetőség, hogy amennyiben INGYENES adatbázisunkban szerepelni kívánnak, a következő adatokat küldjék meg számunkra:

  1. Intézmény/ vállalkozás neve vagy tulajdonos neve
  2. Intézmény/ vállalkozás címe, telefonszáma
  3. Bejelentő (tulajdonos vagy alkalmazott) neve
  4. Bejelentő címe, telefonszáma
  5. Intézmény/ vállalkozás weboldala, e-mail címe, logója
  6. Nyitvatartás


Az adatokat a következő e-mail címre kérjük megküldeni: randevau@randevau.hu
A levél tárgysorában kérjük feltüntetni: Randevau névjegy